U saradnji sa partnerima AC8 Vam nudi

Autopraonica

Iskustvo i vrhunski kvalitet sredstava i opreme za čišćenje svrstava našu autopraonicu u jednu od najboljih u gradu. Ukoliko još dodamo izuzetno povoljne cijene, mogućnost kupovine više kupona za dodatni popust te svako šesto pranje auta besplatno, onda je naša uloga favorita u gradu u potpunosti opravdana!

Lakiranje i limarija

Isključivo najkvalitetniji i orgainalni lakovi su dio naše ponude. Rezultat kojem mi težimo je praktično nemoguće dobiti bez izuzetno kvalitetnih primarnih materijala. Trudimo se da naši klijenti budu uvijek zadovoljni pa smo tako za naše poslovne klijente  osigurali besplatno zamjensko vozilo za prvih par dana popravke.

Auto gume


U našoj ponudi imamo gume finskog proizvođača Nokian Tyres lidera u proizvodnji zimskih guma u Evropi. Pored toga za Vas smo osigurali i skladište za gume koje je u skladu sa evropskim i svjetskim standardima. Na taj način su Vaše gume smještene u idealnim odnosno fabričkim uslovima što im produžava vijek trajanja.

Rentacar


U sklopu naše kompanije posjedujemo i renta car usluge. Vrhunska vozila po izuzetno povoljnim cijenama. Ponudu vozila i eventualnu rezervaciju istih možete pogledati na ovom linku.

Auto alarmi


U saradnji sa našim partnerima osigurali smo odlične uslove za ugradnju pametnih auto alarma za Vaš automobil. Pouzdan i provjeren auto alarm sa kojim komunicirate putem Vašeg mobilnog aparata.

GPS Praćenje


U saradnji sa našim partnerom osigurali smo Vam mogućnost GPS praćenja Vašeg vozila ili više vozila iz Vaše kompanije i to po vrlo povoljnim uslovima. Ugradnja uređaja, servis i garancija su osigurani!

Poliranje vozila


Poliranje vozila je jedna od naših specijalnosti. Koristimo isključivo paste i preparate za poliranje svjetski poznatog njemačkog proizvođača Menzerna. Rezultati su zaista odlični a klijenti zadovoljni.

Skladištenje guma


Brigu o Vašim gumama prepustite nama. U sklopu skladišnog prostora naše kompanije, osigurali smo idealne uslove za skladištenje guma Vaših motornih vozila. Cijene su garantovano najpovoljnije.

Šlep služba

Potreban Vam je transport Vašeg vozila sa jedne lokacije na drugu? Vaše vozilo je ostalo u kvaru i niste u stanju da ga prevezete do ovlaštenog servisa ili na neku drugu lokaciju? Mi imamo vrlo povoljno rješenje.