P
Gdje se nalazite?
ONalazimo se u Sarajevu tačnije ulici Aleje Bosne Srebrene broj 2 u naselju Nedžearići u krugu fabrike Bitumenka. Tačnu lokaciju možete pogledati na našoj kontakt formi. Dobro nam došli.
P
Koje materijale koristite za poliranje vozila?
OObzirom da je uz lakiranje, limariju i autopraonicu, poliranje vozila je jedna od naših primarnih djelatnosti tu koristimo isključivo vrhunski kvalitet. Polir paste ali i svi ostali preparati i dodatci za poliranje su od svjetski poznatog njemačkog proizvođača Menzerna.
P
Nudite li mogućnost zamjenskog vozila?
ONašim poslovnim klijentima odnosno firmama koje se odluče raditi vozilo (limarija i lakiranje) u našem servisu nudimo zamjensko vozilo i to bepslatno za prvih par dana. Ukoliko popravka bude zahtijevala više vremena i za to smo osigurali odlične cijene najma zamjenskih vozila.
P
Imate li dodatnih pogodnosti kada su firme u pitanju?
OSvim našim poslovnim partnerima i saradnicima a u zavisnosti od broja vozila ili količine usluga koje uradimo odobravamo dodatni popust i mogućnost međusobne saradnje a sve to na obostrano zadovoljstvo.
P
Imate li dodatnih pogodnosti za korisnike koji često koriste usluge autopraonice?
O Naravno. Naši klijenti koji 5 puta urade potpuno pranje vozila u našoj autopraonici, šesto pranje vozila je na račun naše kuće. U tu svrhu smo pripremili i posebne kartice za evidenciju pranja koje Vam naše ljubazno osoblje potpisuje prilikom svakog pranja a sve dok ne ostvarite pravo na poklon pranje.
P
Da li se kupljeni kuponi mogu iskoristiti poslije vremenskog roka koji je naveden na njima?
O Na žalost ne. Svi kupljeni kuponi se moraju iskoristiti u predviđenom periodu i nakon tog perioda su ne važeći.

Niste našli odgovor na Vaše pitanje? Nema problema!

Popunite jednostavnu formu u nastavku i pitajte nas apsolutno se što Vas zanima. U najkraćem roku ćemo detaljno proučiti Vaš upit i u skladu sa našim mogućnostima ćemo Vam dostaviti odgovor na Vaše pitanje.